19 Νοε 2010

Όλο μέλι (x2) και από τηγανίτα τίποτα


Μούνχεν. Πιάνουν τα κρύα. 
Το internet USB stick που χρησιμοποιώ είναι εξωφρενικά ακριβό, γεγονός που κάνει το web radio το δεύτερο ακριβότερο χόμπι στον κόσμο, μετά το κάψιμο πεντακοσάευρων.


(Μπαμπά συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Λυπάμαι αν υπερχρεώσω το ιντερνέτς though.)


Εξ' άλλου ήταν δύσκολα αυτό το μήνα στο Μόναχο. Πες ότι ξεπερνάμε την ατελείωτη αναζήτηση στέγης, και το ότι τελικά βρήκα σπίτι χωρίς ιντερνέτς (κομόν τζέρμαν πήπολ, είμαστε στο 2010, ένα τσάκ πριν το 2011. Σπίτι χωρίς ιντερνέτς; Και δε σας το χα). Πες ότι ξεπερνάμε το ότι η πιστωτική κάρτα δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της, και την παγκόσμια ημέρα του ταχυδρομείου μου ανακοίνωσαν ότι χάθηκε το γράμμα. Αυτό που δεν ξεπερνάμε είναι η σαβούρα που έφαγα στην παιδική χαρά έξω από την Εβραϊκή συναγωγή. Δεν φταίω εγώ όμως, πρόκειται για το πιο επικίνδυνο γύρω-γύρω-όλοι που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Μάλλον είναι ο τρόπος των Εβραίων να πάρουν εκδίκηση από τα Γερμανάκια.


Τσους μπις σπέτερ.


Υ.Γ.:Αναμείνατε λινκ συντόμως για εκπομπή στο Leg&ary radio.

4 σχόλια:

JoaN είπε...

axx poso ekplhktikh einai h deyterh fwtografia, to ksereis. Griniakse eley8era, den mporeis na kaneis k tpt dw poy ta leme :s (gia kalo sxoliazw egw?aporw...)

ffff ypemonh k ante pes mas kanena eyxaristo neo. ti kaneis kei xamou? klp

Elerran είπε...

Ρε απατεώνα, στο μούνχεν είσαι! Χώσου σε καμιά μπυραρία για βάισμπιερ, βουρτς και πρέτσελ, και άσε τα ίντερνετς ρέιντιος στην υσηχία τους! (για να μη φωνάζει και ο μπαμπάς)

Theios είπε...

@ JoaN: Δωθε είμαι εράσμους. Θα κάτσω μέχρι το Μάρτιο!

@Elerran: Και Πρέτσελ και Βάισμπηρ, και βούρστ και απ' όλα σε σχεδόν καθημερινή συχνότητα (this doesn't sound healthy).

Γενικά περνάω άψογα, αλλά με ξέρετε πως γουστάρω να γκρινιάζω! :P

Elerran είπε...

Πολύ χαίρομαι που περνάς άψογα!

βουρτς; τι έγραψα πάλι...