17 Νοε 2008

Ήμουν κι εγώ στην εξέγερση του MALL το '08

Έρημο το The Mall μετά την οικονομική κρίση. Όλοι οι έφηβοι (των βορείων κυρίως προαστίων) που σύχναζαν εκεί συνειδητοποίησαν οτι σκορπούσαν πολλά χρήματα και μετανιωμένοι κλειδώθηκαν στο σπίτι για ένα μήνα, μπάς και κάνουν οικονομία, ενώ άλλοι έπιασαν δουλειές σε λιμάνια για να ξεπληρώσουν τα χρέη από τις πιστωτικές κάρτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάτσης, ιδιοκτήτης του εμπορικού κέντρου, έχει κλειστεί στο δωμάτιό του και κλαίει με λυγμούς, ενώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί προσεύχεται στον Obama να διώξει την κρίση.

Μια άλλη ομάδα εφήβων, υπέρμαχοι του "Mall" κατέλαβαν το κτήριο φωνάζοντας συνθήματα κατά της οικονομικής κρίσης, με χαρακτηριστικότερο το "Shopping - Χρήμα - Χλιδάνεργεία". Πολλοί έχουν συγκινηθεί από τον αγώνα τους, ενώ ο Λάτσης έχει αρχίσει να ελπίζει. Μάλιστα έχει στηθεί ένας πρόχειρος ραδιοφωνικός σταθμός στο "zara" από το οποίο οι καταναλωτές εκπέμπουν τα αιτήματά τους, ανάμεσα στα οποία είναι η δημιουργία εκπτωτικής κάρτας για όλα τα μαγαζιά ειδών πολυτελείας, και η επέκταση του ωραρίου του MALL 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.


Φυσικά και το "Mall" είναι πήχτρα υπό κανονικές συνθήκες, απλά το πέτυχα την ώρα που έκλεινε. Ο Λάτσης είναι ακόμη πανευτυχής, και τα δεκαεξάχρονα ακόμη ανυποψίαστα της κρίσης, αλλά και αδιάφορα για το πολυτεχνείο.


Υ.Γ.: Μόλις παρατήρησε ένας υπάλληλος που καθάριζε οτι έβγαζα φωτογραφίες μου είπε:
Αυτό εδώ να τραβήξεις!! Αυτό εγώ πώς θα το καθαρίσω??...

7 σχόλια:

πουλο είπε...

kati san o ai vasilis, i oikonimikh krish& i eklogh tu Obama giati ksereis ti kalo team kanume meis ! eee fantastike ergodoti ? ;D

Theios είπε...

Σπέσιαλ θένξ του γιού Αφανέιρους! :P:)

JoaN είπε...

αχαχαχα δεν πα να χρωστάμε παντού? Δε πα να μην έχουμε να φάμε. Μια βόλτα στο Mall θα την κάνουμε! έτσι για να θολώσουμε τα νερά.

Τι μέρα είναι, τι ώρα είναι και τι χρονιά. ΤΟ θέμα είναι να έχεις βούτυρο στην φρυγανιά σαλαλα

Theios είπε...

Εύστοχο το στιχάκι σου JoaN! To βούτηρο μας μάρανε! (εξ'ου και τα "βουτηρόπαιδα;;;") :P

Theios είπε...

Ας αυτοδιορθωθώ: βουτΥρόπαιδα εννοούσα, απλά είμαι ανορθόγραφος! :P

Garth Vader είπε...

hahahahahhaahah
wraio arthro!
eklasa sto gelio!

proseuxetai ston obama!
hahahahahaha

Theios είπε...

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να κλαίει γιατί ήταν υποστηρικτής του Mc Cain... Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε!!
Τώρα βέβαια για το αν ο Ομπάμα κάνει τίποτα διαφορετικό από τους προηγούμενους αυτό είναι άλλο θέμα...
Ευχαριστώ Δαρείε! :P