9 Ιουν 2008

Α ρε να (ξανα)σφίξουν οι ζέστες

Γιατί βρέχει; Ένα χρόνο (παρά κάτι) περιμένω να πάω για μπάνιο με όλη την παρέα μετά τις Πανελλήνιες ... Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά από 20 Μαΐου με 31 Μαΐου είχαμε γίνει Σαχάρα. Οι ρεπόρτερ στα κανάλια έτρεχαν αφιονισμένοι στις παραλίες όπου "οι Αθηναίοι αναζητούν μια ανάσα δροσιάς στον πρόωρο- μίνι καύσωνα"...

Όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες που τα λεφτά δεν τους έφταναν για να αποδράσουν στην Αιδηψό για αμμόλουτρα, ή που η εκδρομή του ΚΑΠΙ στην Παναγιά την Εκατονταπυλιανή (ή της Τήνου ή όποιας Παναγιάς τέλος πάντων) τους φάνηκε πολύ extreme, έτρεξαν στη Λούτσα, τον Άλιμο, τη Ραφήνα και τα λοιπά για να κάνουν ένα αναζωογονητικό μπανάκι. Όλες οι χαζογκόμενες έτρεξαν στις άδειες παραλίες για να μαυρίσουν τώρα που κανείς δεν τις βλέπει και μετά να εμφανιστούν στην Μύκονο σαν ξεροψημένες σπαλομπριζόλες.

Σας έρχονται λοιπόν αυτές οι 2 εβδομάδες στο μυαλό; Με τον ωραίο καιρό και τον κόσμο στις ακρογιαλιές? ΤΟΤΕ είχα πανελλήνιες. Και αυτή η κατάσταση που επικρατεί τώρα, το -ούτε ζέστη-ούτε κρύο, μου τη σπάει.

Υ.Γ.: Θυμίστε μου να σταματήσω επιτέλους να μιλάω για τις Πανελλήνιες.

3 σχόλια:

JoaN είπε...

Να σταματήσεις επιτέλους να μιλάς για τις Πανελλήνιες.

Theios είπε...

Σ'ευχαριστώ για την υπενθύμιση! Το 'χω παρακάνει είναι η αλήθεια! :P

:D

Garth Vader είπε...

mila palikari mou gia tis panellhnies kai astous olous!
xaxa