23 Μαρ 2009

Θέλω.


...Ή μάλλον πρέπει να κερδίσω το joker: € 5.000.000

Με αυτά θα επισκευάσω την ψηφιακή μου, θα πάρω τίποτα να φάω, άντε να πάρω κανα αμαξάκι, και τα υπόλοιπα θα τα δώσω στην εφορία.

Προτείνετε 'κανα συνδυασμό και σας κερνάω στο ακριβότερο εστιατόριο της Αθήνας με όσα απομείνουν! :P

6 Μαρ 2009

Blogoπαίχνιδο γκρίνιας


Μόλις είδα την πρόσκληση της Carina να πω πέντε πράγματα που με εκνευρίζουν σκέφτηκα "εδώ είμαστε". Γενικότερα με τη γκρίνια το 'χω γενικότερα, αν σκεφτεί κανείς οτι αυτό είναι το όγδοο άρθρο με ετικέτα "γκρίνια"... :

5 πράγματα που με χωρίζουν από την απόλυτη ευτυχία:
  1. Το πρωινό ξύπνημα. Είναι η χειρότερη ανακάλυψη που έχει γίνει ποτέ! Γιατί να κάνουμε αυτό το πράγμα στον εαυτό μας, αφού σε κανένα δεν αρέσει;
  2. Τα λεωφορεία. Μπλε αργόσυρτοι μηχανικοί ιπποπόταμοι, φίσκα στον κόσμο. Πάντα έρχονται καθυστερημένα, και δεν μπορείς να βασίζεσαι πάνω τους!
  3. Οι ρατσιστές, ως προς οποιεσδήποτε ομάδες (φυλετικές, κοινωνικές). Όταν λένε: "Το παραδέχομαι, είμαι ρατσιστής, αλλά τι να κάνουμε;", αυτό δεν τους δίνει points καλής θελήσεως και ειλικρίνειας, γιατί πολύ απλά παραδέχονται οτι δεν σκέφτονται λογικά, και οτι κρίνουν τους άλλους στερεοτυπικά. Είναι σαν να λένε "Ξέρω οτι αυτά που λέω είναι βλακείες, αλλά δε βαριέσαι...". Απ'την άλλη αν πουν "όχι δεν είμαι ρατσιστής", τότε πολύ απλά κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Αρα, μόνη ορθή -σύμφωνα με τη λογική- λύση, είναι να σταματήσουν να είναι ρατσιστές!
  4. Οι άνθρωποι που κάνουν φιλίες ώστε να εντυπωσιάσουν άλλους και να τους κάνουν φίλους ώστε να εντυπωσιάσουν άλλους και να τους κάνουν φίλους ώστε να εντυπωσιάσουν άλλους και να τους κάνουν φίλους...(κ.ο.κ.). Αυτός ο φαύλος κύκλος δεν κλείνει ποτέ και η ματαιοδοξία τους δεν τους αφήνει ουσιαστικά ικανοποιημένους από καμία φιλία.
  5. Που το καλοκαίρι απέχει πολύ, ενώ είμαστε εδώ και τέσσερις μήνες εγκλωβισμένοι σε ένα χειμώνα χωρίς χιόνια!

Αφού τα είπα και ξαλάφρωσα, πρέπει με τη σειρά μου να προσκαλέσω στο blogoπαίχνιδο 5 bloggers. Στο φαύλο κύκλο της γκρίνιας θα ρίξω με τη σειρά μου τη JoaN , την ANIMUS , τον ThisRoad , την πάπχια (πάπχια με λένε βασικά :P), και τον Elerran .